Logo Logo
Proč se klepou řízky. Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš
Proč se klepou řízky. Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš
Krátky popis Exkluzívní produkt Proč se klepou řízky. Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš od výrobce Dokořán u nás najdete nejlevněji od 203 Kč.
Obvyklá cena
  • 203
Výrobce/Značka
Dokořán
EAN 9788073631437
Hodnocení
(Celkem 23 hodnocení )
V této knize se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od chemického složení potravin přes to, proč se řízky mají klepat či proč vzniká karamel až po to, zda instantní čínské polévky skutečně škodí zdraví.
Žánr naučná
Vazba brožovaná
Autor Vladimír Mikeš
Rok vydání 2007
Jazyk české
Nakladatelství Dokořán
Počet stran 197
Ilustrace Václav Johanus
Vydavatel Dokořán
Varianty produktu
Další produkty od výrobce Dokořán
Další produkty v kategorii Knihy