Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli
Polévky. Apetit Miniedice
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kol.
Vánoce
Jíme dobře od rána do večera, celý rok - kol.
Apetit food bloggers. To nejlepší od českých a slovenských food blogerů
Snídaně a svačiny
Líná kuchařka. Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření - kol.
Mrkev, dýně, cuketa - kol.
Mleté maso - kol.
Jahody - kol.
Bezlepková kuchařka - kol.
Lehká kuchyně. Vyladěné recepty pro zdraví a energii
Knedlíky, noky & omáčky - kol.
Pomazánky - 200 nejlepších receptů - kol.
Saláty
Těstoviny
Kuchařka pro děti - kol.
Rychlé obědy. Plus nápady na jídla do krabičky i mrazáku a zdravý fastfood
Vegetariánská kuchařka
Podzim - Využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů
Polévka je grunt. 150 nejlepších receptů - kol.
Honzo, vstávej!. aneb Vaříme česky od rána do večera
Koláče
Zmrzliny - Kateřina Kočičková
Polévky
Americká krása aneb Objevte všechny chutě Nového světa
Grilování
Cukroví - Edice Apetit - kol.
Připraveno do 30 minut. Vařte snadno a rychle jako šéfredaktorka časopisu Apetit - Lucie Kubrová
Party
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek
Luštěniny - kol.
Bleskové dezerty
Tajemství Východu. aneb To nejlepší z asijské kuchyně
Bez masa
Zima - sezónní recepty. Pokrmy pro zahřátí, na svátky i dlouhé večery - kol.
Apetit sezona léto. Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Rýže - kol.
Maso
Drůbež
Bon appétit!. aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
Ryby a plody moře
Brambory
Dorty a dezerty
The Best of Apetit V. - Kuchařka pro začátečníky - kol.
The Best of Apetit
The Best of Apetit III. - Těstoviny 150 nejlepších receptů
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko - kol.
The Best of Apetit II. - 150 sladkých receptů